Vind ons

Adres
9240 Zele

Contacteer ons
support@mirasoftware.be

Uren
Maandag—vrijdag: 8:00–17:00

4.4 Stock corrigeren

Je bent hier:
< Hoofdmenu

4.4 Stock corrigeren

Een stockcorrectie kan alleen doorgevoerd worden bij een artikel van het type grijpvoorraad. Een handig hulpmiddel hiervoor is de kolom ‘Grijpvoorraad’ zichtbaar maken (zie punt 3).

Hierna klikt u op  en komt u in het volgende scherm terecht.

Hier kan u dan een locatie toevoegen door te klikken op de knop ‘Locatie toevoegen’ of kan u stock toevoegen of verwijderen door een locatie aan te duiden en op de ‘+’ of de ‘‘ te klikken .

Indien u een locatie heeft aangeduid en u klikt op de ‘+’, zal u stock kunnen toevoegen en komt u in het scherm hieronder. Hier kan u extra gegevens invullen waarna u op ‘opslaan’ klikt.

Als u dit heeft gedaan, zal u zien dat het ‘totaal aantal’ is gewijzigd naar de som van het oorspronkelijk aantal en de zonet toegevoegde waarde.

Vorige 4.5 Stock historiek
Volgende 4.3 Stock bewerken