Vind ons

Adres
9240 Zele

Contacteer ons
support@mirasoftware.be

Uren
Maandag—vrijdag: 8:00–17:00

3. Configuratie vooraf

Je bent hier:
< Hoofdmenu

3. Configuratie vooraf

Bij het starten met stockconsultatie kan u het best eerst enkele zaken klaarzetten om vlot te kunnen werken en de handleiding mee te volgen.

De zaken die nu worden getoond, zal u in verschillende vensters van het programma kunnen  instellen. Van zodra u dit één keer gedaan hebt en een handeling hebt afgewerkt, zullen deze instellingen opgeslagen worden voor de volgende keer.

3.1 Kolommen instellen

Klik in het startscherm op   zodat u de lijst met kolommen kan zien. Er zal een nieuwe venster openen waar u de gewenste kolommen naar rechts kan verplaatsen. Klik daarna op ‘OK’.

Hierna zullen de kolommen getoond worden.

3.2 Filtervelden instellen

Klik in het startscherm op   zodat u de lijst met filtervelden kan zien. Er zal een nieuwe venster openen waar u de gewenste filtervelden naar rechts kan verplaatsen. Klik daarna op ‘OK’.

Deze filtervelden zal u nu kunnen gebruiken in het huidige scherm.

Vorige 4.1 Stock consulteren
Volgende 2. Overzicht knoppen in module stock