Vind ons

Adres
9240 Zele

Contacteer ons
support@mirasoftware.be

Uren
Maandag—vrijdag: 8:00–17:00

1.2 Samengesteld artikel configureren (stockniveau)

Je bent hier:
< Hoofdmenu

Nu kan u voor iedere gereedschapskoffer individueel (op stockniveau, per lotnummer) aanduiden welk specifiek subSTOCKitem (per lotnummer) u wil toevoegen. Ga hiervoor naar ‘Stock’ en klik vervolgens op het + teken om een stockitem aan te maken.

De samenstelling van de specifieke gereedschapskoffer met lotnummer CND000137 kan nu ingesteld worden. Klik op “Zoek artikel”. Er verschijnt een pop-upmenu waarbij u de subartikelen per lotnummer ziet en kan aanduiden om deze een onderdeel van het samengesteld artikel te maken.

In het voorbeeld hierboven bestaat de Gereedschapskoffer met lotnummer CND000137 uit 2 hamers met lotnummer T000001 en T000002. De zaag, vijzen en laatste hamer werden nog niet toegevoegd.

Vorige 2 Samengesteld artikel uitlenen
Volgende 1.1 Samengesteld artikel configureren (artikelniveau)