4.7 Bestelbon maken

< Menu principal

4.7 Bestelbon maken

U kan vanuit de stockconsultatie een bestelbon maken door de gewenste artikels aan te vinken en te klikken op . Hierna verschijnt het volgende scherm.

Hier geeft u de gevraagde informatie in en geeft u onderaan aan hoeveel u wilt bestellen van elk artikel. Daarna klikt u op ‘OK’.

Om een gemaakte bestelbon te bekijken, gaat u terug naar het hoofdscherm van Stock en klikt u op ‘Bestelbonnen’.

Daarna kan u een gemaakte bestelbon consulteren en de  eventueel geleverde items afvinken bij levering. Om dit te doen moet u de gewenste bestelbon aanvinken en te klikken op .

Hier geeft u dan alle gegevens in van de artikelen die geleverd zijn. Indien niet alles geleverd is, kan u de reeds geleverde al invullen en achteraf de overige artikelen.

Daarna kan u de bestelbon opnieuw aanvinken en zal u kunnen zien wat er reeds geleverd is en wat niet.

Précédent 4.8 Bestellijst maken
Suivant 4.6 Barcode afdrukken