2 Samengesteld artikel uitlenen

< Menu principal

Ga naar het uitleenscherm en scan het artikel in of zoek het op via de knop ‘Zoek artikel’. Klik daar het gewenst samengesteld artikel aan.

Bij het uitlenen van het samengesteld artikel krijgt u een melding die u vertelt of het samengesteld artikel volledig is of niet.

Om het samengesteld artikel terug in te checken, klikt u het aan en vervolgens op de pijl

Er zal een pop-upscherm verschijnen met inhoudscontrole. Merk op dat de volledige lijst van de samenstelling niet gevraagd wordt, maar alleen de subartikelen die werden meegegeven bij het uitlenen. In dit geval waren het dus enkel 2 hamers en zal er alleen een inhoudscontrole gevraagd worden voor deze 2 hamers.

Précédent 0 HANDLEIDING – MANUEL – MANUAL
Suivant 1.2 Samengesteld artikel configureren (stockniveau)