Consultatie van registraties

< Menu principal

Ga terug naar het startscherm door linksboven te klikken op
Daarna kan u op de knop ‘Consultatie’ klikken.

U komt dan in het volgende scherm terecht .

In dit scherm zal u alle uitleningen en terugnames kunnen terugvinden die ooit gebeurd zijn. Aan de hand van de geselecteerde kolommen zal u de gewenste informatie kunnen terugvinden.

Aan de linkerkant zal u steeds een groene of rode bol te zien zijn.

Rood : Dit lotnummer is momenteel uitgeleend en dus niet beschikbaar.
Groen : Dit lotnummer is al terug en dus opnieuw beschikbaar.

Ook kan u een volledige Excel lijst van deze consultatie exporteren door te klikken op