5 Terugbrengen

< Main menu

5.1 Terugbrengen starten

Om uitgeleende artikelen terug te brengen, moet de pijl naar beneden wijzen. Staat die nog naar omhoog gericht, dan klikt u erop, zodat de pijl van richting verandert. Dan kan u een uitgeleend artikel terugnemen. Aan de rechterkant zal u ook zien welke artikelen er op dat moment allemaal uitgeleend zijn (van alle werknemers).

Van zodra u een werknemer selecteert aan de linkerkant zal u aan de rechterkant enkel de uitgeleende artikels zien van die geselecteerde werknemer.

5.2 Lotnummer selecteren en terugbrengen

Om een lotnummer terug te brengen duidt u het lotnummer aan dat u wilt terugbrengen door het aan te vinken ( Dit kunnen ook meerdere lotnummers zijn). Nadat u uw selectie heeft gemaakt, klikt u linksboven op om het terug te brengen.

Indien er een formulier is gekoppeld aan het artikel met de juist voorwaarden, (zie handleiding formulieren) kan u deze nu invullen. Beantwoord de vragen en klik op ‘OK’.

Nadien zal u zien dat het artikel niet meer in de rechterkolom staat en dat de terugname dus correct is verwerkt.

Previous 6 Lotnummer overdragen naar andere werknemer
Volgende 4 Uitlenen