4 Module onderhoud

< Main menu

4.1 Onderhoud

Overzicht
Rechts krijgt u een overzicht van alle stockitems die op onderhoud moeten. Deze filter is standaard ingesteld in MIRA. Om meerdere filters te gebruiken klapt u de filtervelden open.
Als u in het overzicht een stockitem selecteert krijgt u de onderhoudsvoorwaarde, de ingestelde frequentie (meeteenheid en waarde), de huidige waarde voor de gekozen meeteenheid, de waarde van de meeteenheid bij het vorig onderhoud (indien van toepassing) en de waarde tot het volgend onderhoud.

In het paneel links, kan u kiezen welke extra parameters u wil toekennen aan het onderhoud. Klik op bovenaan rechts om de gewenste extra velden te selecteren of uit te schakelen, klik nogmaals op om op te slaan .

4.2 Herstellingen

Om materiaal op herstelling te sturen, los van ingestelde onderhoudsvoorwaarde, klik op het balkje ‘onderhoud/herstelling’ om voor Herstelling te kiezen. Vervolgens kan u het stockitem scannen, het lotnummer ingeven, of opzoeken en selecteren via zoek artikel.

4.3 Periodiek onderhoud

Om materiaal op onderhoud te doen voor een ingestelde onderhoudsvoorwaarde, klik op het balkje ‘onderhoud/herstelling’ om voor Onderhoud te kiezen. Selecteer de onderhoudsvoorwaarde waarvoor het materiaal op onderhoud moet. Vervolgens kan u het stockitem scannen, het lotnummer ingeven, of opzoeken en selecteren via zoek artikel.

U kan ook één of meer stockitems selecteren in het overzicht rechts, en vervolgens met de kleine pijl bovenaan op onderhoud sturen.

Materiaal terug uit onderhoud nemen

Klik op de grote pijl zodat deze naar beneden wijst. In het overzicht rechts, krijgt u alle stock te zien die momenteel op onderhoud is.

U kan het materiaal dat terugkomt uit onderhoud selecteren uit het overzicht rechts, en vervolgens inchecken via het kleine pijltje bovenaan.

U kan ook het lotnummer scannen of manueel invoeren. Of het juiste materiaal zoeken en selecteren via ‘Zoek artikel’.

Volgende 3 Verantwoordelijken instellen