3 Verantwoordelijken instellen

< Main menu

Binnen Mira kan u verantwoordelijke gebruikers (geen werknemers!) instellen per artikel. Deze gebruikers ontvangen dan een e-mail wanneer een artikel (bijna) op onderhoud moet. (Indien u dit zo heeft ingesteld in de onderhoudsvoorwaarde)
Let op! Zorg dat het juiste e-mailadres is ingevuld bij de gebruiker.

Klik op ‘verantwoordelijkheden’ om ze in te stellen
U kan dan aanvinken welke gebruiker(s) u als verantwoordelijke wil instellen.
Klik op de kleine zwarte pijltjes om eventuele onderverdelingen open te klappen.
U krijgt eerst alle gebruikers te zien, daaronder vindt u een opdeling per bedrijf, afdeling en kostenplaats.

Previous 4 Module onderhoud
Volgende 2 Onderhoudsvoorwaarde koppelen aan een artikel