3 Configuratie op voorhand

< Main menu

Bij het starten van registraties (uitlenen en binnenbrengen) kan u het best eerst enkele zaken klaarzetten om vlot te kunnen werken en de handleiding mee te volgen.
De zaken die nu worden getoond? zal u in verschillende vensters van het programma kunnen/moeten instellen. Van zodra u dit één keer gedaan hebt en een handeling hebt afgewerkt, zullen deze instellingen onthouden worden voor een volgende keer.

3.1 Kolommenweergave instellen

Klik in het startscherm op zodat u de lijst met kolommen kan zien. Hier kan u selecteren welke informatie u wenst te zien wanneer u een check-out of check-in doet. Er zal een nieuwe venster openen waar u de gewenste kolommen naar rechts kan verplaatsen, zo komen deze in de weergave. Klik daarna op ‘OK’.

Hierna zullen de kolommen getoond worden.

3.2 Filtervelden instellen

Net zoals de kolomweergaven, kan u ook de filtervelden instellen. Klik in het startscherm op zodat u de lijst met filtervelden kan zien. Er zal een nieuwe venster openen waar u de gewenste filtervelden naar rechts kan verplaatsen. Klik daarna op ‘OK’.

Deze filtervelden zal u nu kunnen gebruiken in het huidige scherm. U kan de filtervelden in- en uitklappen door op het pijltje naast ‘Filtervelden’ te klikken.

Previous 4 Uitlenen
Volgende 2 Overzicht knoppen