Inhoudsopgave

Find us

Address
Dokter Armand Rubbensstraat 1
9240 Zele

Contact us
t: +32 (0)52 52 07 49
support@mirasoftware.be

Working hours
Monday - Friday: 8.00 - 17.00

Search

1 Parameters instellen

You are here:
< Main menu

Wanneer het onderhoud van materiaal vanuit MIRA wordt opgevolgd moet u hiervoor een aantal onderhoudsparameters aanmaken.

In het submenu Meeteenheden kan u nieuwe parameters aanmaken waarmee men wil rekenen om bepaalde periodieke intervallen te bepalen. “Dagen in gebruik”, “Dagen uitgeleend”, “Keren uitgeleend” en “Datum” zijn standaardmeeteenheden in Mira. Deze intervallen worden automatisch gelogd in het systeem.
Zo kan u bijvoorbeeld instellen dat bepaald gereedschap, nadat het vijf keer is uitgeleend en terug gebracht werd, op controle moet.
U kan ook zelf meeteenheden toevoegen. Zoals bijvoorbeeld ‘Kilometerstand’ voor uw werfvoertuigen. In het logboek in de onderhoudsmodule kan u dan de kilometerstand gaan bijhouden.

In het tabblad ‘Onderhoudscategorieën’ kan u verschillende categorieën aanmaken. Die kan u vervolgens gebruiken om zoekresultaten te filteren in de onderhoudsconsultatie.

In het tabblad ‘Onderhoudsvoorwaarden’ maakt u alle onderhoudsvoorwaarden aan die u wil kunnen koppelen aan een artikel.

Previous 2 Onderhoudsvoorwaarde koppelen aan een artikel